VK: Filmer som kommer 2021

Sune som är omgiven av övriga karaktärer i filmen.

Sune - Uppdrag midsommar görs av Film i Väst. Filmen har premiär i sommar.

 

Det kommer många nya filmer 2021. Så ladda med popcorn, glass, godis och mysiga filtar.

 

Apstjärnan 

Apstjärnan går att se på bio den 31 mars.

Filmen handlar om Jonna. Hon vill ingenting hellre än att bli adopterad och tar vilken förälder som helst så länge de älskar henne. När en ny potentiell mamma parkerar framför barnhemmet i en gammal skruttig bil, får Jonna en chock när bildörren öppnas och en GORILLA kliver ut!

Jonna är inte helt säker på att hon har lust att åka hem med den stora, håriga, klumpiga apan, men när hon ändå följer med så lyckas de båda hitta likheter, vänskap och till och med kärlek trots de extrema, yttre olikheterna. Precis när allt blivit bra hotar kommunpampen Tord deras nyfunna hemfrid och familjelycka.

 

 

Cruella

Den kommer bland annat att kunna ses på Disney+ och släpps våren 2021 (i USA släpps den 28 maj 2021).

Cruella de Vil, skurken från 101 Dalmatiner, får en egen långfilm med Emma Stone i huvudrollen! I 1980-talets London får vi följa den unga modedesignern som blir så besatt av hundskinn att hennes hänsynslösa, skräckinjagande sida helt och hållet tar över.

 

En ny uppföljare till Spiderman

Man kommer att kunna kolla på denna på bio. På grund av corona har premiärdatum flyttats fram.  Som det ser ut nu så kommer filmen att börja visas till vintern.

Filmen är en uppföljare till Spiderman: Far From Home. Tom Holland har huvudrollen.

 

Det kommer även en massa andra filmer som Sune – Uppdrag midsommar, Pelle kanin 2 – På rymmen, Minioner – Berättelsen om Gru, Croodarna 2 – En ny tid.

 

Källa: Filmstaden

 

Text: Levina Karlsson, Sävar skola, 6b, Umeå